FAQ

Veel gestelde vragen

Welke voordelen biedt het lidmaatschap van de VTU?

De VTU behartigt de belangen van haar leden. Namens de gezamenlijke toeleveranciers vormt de VTU een aanspreekpunt voor tal van instanties in de uitvaartbranche en is daardoor beter in staat een ‘vuist’ te maken. Het lidmaatschap verschaft u tevens toegang tot het uitgebreide netwerk van de leden van de VTU, die interessante informatie en opportunities op kunnen leveren.

Wat biedt de VTU op het gebied van kennisontwikkeling?

De vereniging organiseert regematig studiereizen, zodat de leden op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Zijn er kosten aan het lidmaatschap verbonden?

Voor 350 euro per jaar bent u lid van de VTU en profiteert u van de vele voordelen die aan het lidmaatschap zijn verbonden.

Wat is de VTU Vakdag precies?

De tweejaarlijkse VTU Vakdag is een evenement dat plaatsvindt in de Evenementenhal Gorinchem en waar kennis vergaren en netwerken centraal staan. U kunt zaken doen, netwerken of onder het genot van een hapje en een drankje andere uitvaartondernemers ontmoeten. Gedurende de Vakdag zijn er diverse sprekers die hun kennis en ervaring met u delen, zodat u met een frisse blik en nieuwe ideeën naar huis terug zult keren.

Word nu lid!

Wilt u zich aanmelden als lid van de VTU? Dat kan op eenvoudige wijze door op onderstaande button te klikken en het aanmeldingsformulier in te vullen. Klaar!