Verfrist en vernieuwd: De VTU Vakdag naar de next level!

29 jan 2024 | Nieuws

Verfrist en vernieuwd: De VTU Vakdag naar de next level!

De VTU Vakdag, bekend als dé ontmoetingsplek voor professionals in de uitvaartbranche, ondergaat de komende editie een verfrissende transformatie. Op 24 september 2024 opent het vernieuwde NBC in Nieuwegein haar deuren voor een evenement dat de uitvaartbranche nog niet eerder heeft gezien. Als basis zijn er de traditionele exposities van leveranciers en bedrijven uit de branche. Daarnaast brengen nieuwe programmaonderdelen, waaronder Key-note sprekers en kleinschalige kennissessies, u waardevolle inzichten rond het thema ‘Ondernemen in de uitvaartbranche’.

Een nieuwe locatie, een frisse start

De keuze voor het vernieuwde NBC als locatie symboliseert de frisse en innovatieve aanpak van het evenement. De ruime opzet biedt volop gelegenheid voor netwerken, het delen van kennis en het vieren van ondernemerschap in de uitvaartbranche.

Onderwerpen die er toe doen

Met relevante onderwerpen zoals marketing, work-life balance, bedrijfsoverdracht, personeelsbeleid en duurzaamheid, biedt de VTU Vakdag 2024 de perfecte kans om te leren, te groeien en te innoveren.

Comfort en gastvrijheid gegarandeerd

Met gratis parkeergelegenheid, centrale ligging, goede bereikbaarheid met OV en volledig verzorgde catering, zorgt de NBC voor een zorgeloze en comfortabele ervaring voor alle bezoekers.

Wees erbij: Tickets en Programma

Het programma is bijna rond. In februari start de ticketverkoop. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van het enige evenement dat specifiek voor en door de uitvaartbranche is georganiseerd.

We houden u op de hoogte!

0 reacties

[recente_berichten]