Update uitvaart vakbeurs

7 sep 2022 | Nieuws

Met een indrukwekkend kennisprogramma, ruim 225 exposanten en een innovatieprijs is de invulling van de VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 rond. De beurs zal worden gehouden van 28 tot en met 30 september in de Evenementenhal Gorinchem. “Door de brede opzet is de vakbeurs voor écht elke professional, werkzaam in of voor de uitvaartbranche interessant,” vertelt een enthousiaste Frederik de Bonte, die als bestuurslid van de VTU voorzitter is van de beurscommissie. Voor meer informatie en toegangskaarten bekijk:

Kennisprogramma

Op het centrale VTU plein wordt verdeeld over de drie beursdagen een groot aantal presentaties en pitches verzorgd. Naast de eerder bekend gemaakt sprekers Ed Ram (klantbeleving) en Bob Hendrikx (de totstandkoming van een idee) zijn inmiddels ook Wim van Oort (nieuwe multifunctionele gedenkparken), Barend van de Kraats (van cijfers naar kansen), Sandy Sullivan (college resomeren), Udo Gentgen (ontwikkeling Duitse uitvaartmarkt), Henry Meijdam (transformatie uitvaartsector), René Poll (Duurzaam ondernemen) en Brandon Kwey (digitale nalatenschap) vastgelegd. Frederik de Bonte: “We zijn er van overtuigd dat we bezoekers een interessant en uitgebreid programma van inspiratiesessies kunnen presenteren.” Voor het actuele programma bekijk:

Innovatieprijs

Naast kennisoverdracht, netwerken en de enorme verscheidenheid aan ruim 225 (internationale) exposanten kunnen bezoekers aan de VTU Uitvaart vakbeurs hun stem uitbrengen voor de in hun ogen beste innovatie. Aan het einde van de beurs zal de winnaar van de VTU-innovatieprijs bekend gemaakt worden.

Koop nu uw entreebewijs

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 wordt gehouden van 28 tot en met 30 september. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar:

0 reacties

[recente_berichten]