Al vanaf het allerbegin, een mooie meidag in 1991, staat bij Instra Bedrijfswageninrichtingen de klant centraal. In 2009 is Instra Rouwvervoerinrichtingen opgezet met dezelfde visie. Ook in dit segment zijn wij een totaalleverancier, die aan alle specifieke eisen en wensen kan voldoen.

Of het nu gaat om een overbrengvoertuig of staatsie-auto, de inrichting wordt geheel op maat ontworpen en gerealiseerd. In goed overleg met de eindgebruiker komen we tot een perfecte inrichting, tot in de puntjes afgestemd op het dagelijks gebruik. Het is elke keer weer een interessante uitdaging om de klant te verrassen met onze vindingrijke oplossingen.

Onze flexibele dienstverlening, strakke planning en scherpe prijs-kwaliteitverhouding worden telkens weer enorm gewaardeerd door onze klanten. Zonder onze gespecialiseerde medewerkers zou dit echter niet mogelijk zijn: zij leveren 100% vakmanschap. Wilt u weleens met eigen ogen zien wat dat precies inhoudt, dan bent u van harte welkom in onze werkplaats in Uden.

Wij begrijpen hoe belangrijk een efficiënt ingerichte overbrengauto of staatsieauto is.
Uit de klantbeoordelingen van onze producten en diensten,
blijkt dat gebruikers kiezen voor Instra Rouwvervoerinrichtingen vanwege:
» Nederlandse ontwikkeling en makelij
» Korte lijnen met engineering en productie
» Productieproces tussentijds te bekijken
» Korte levertijden
» A-kwaliteit materialen
» Hoog afwerkingsniveau
» Slijtdelen makkelijk te herstellen/vervangen
» Voertuig- en merkonafhankelijk
» Eindeloze (inrichtings)mogelijkheden
» Heldere offertes