VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 van 22 t/m 24 september

22 jul 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Teneinde zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen, wordt de vierjaarlijkse VTU Uitvaart Vakbeurs gehouden van dinsdag 22 t/m donderdag 24 september 2020. Net als in 2016 wordt deze gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.uitvaart-vakbeurs.nl. Voor leden van de VTU is de inschrijving inmiddels geopend. Niet-leden kunnen zich vanaf 1 december a.s. registreren.

Kennisoverdracht

“De VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 zal zich, naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, ook nadrukkelijk focussen op kennisoverdracht”, vertelt Frederik de Bonte, VTU-bestuurslid én voorzitter van de beurscommissie. “Momenteel zijn we druk bezig met een breed programma van lezingen over actuele en relevante onderwerpen. Het zal voor exposanten ook mogelijk zijn om ruimte te reserveren voor een pitch over hun product en/of dienst.”

VTU Uitvaart Vakbeurs 2020

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie is in handen van Easyfairs Nederland. Deelname aan de Uitvaart Vakbeurs staat open voor zowel leden van de VTU als niet-leden. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie: www.uitvaart-vakbeurs.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *