VTU Haringparty in het Zuiderzeemuseum

13 jul 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Het is zo langzamerhand een traditie geworden: de VTU haringparty is ‘the place to be’. Na Scheveningen, Katwijk en Almere vond het haringfestijn dit jaar plaats in haringstad Enkhuizen, en wel in het Zuiderzeemuseum.


Een rondleiding op deze prachtige locatie mocht natuurlijk niet ontbreken, dus er werd gestart met een wandeling door het ‘Zuiderstee stadje’ onder leiding van diverse gidsen. Het weer was prachtig en de wandeling was idyllisch. Onderweg werd er al voorzichtig genetwerkt. Naast relaties die voor de VTU leden belangrijk zouden kunnen zijn, waren dit jaar ook alle uitvaartondernemers uit de regio uitgenodigd. Voorzien van een naambadge – zodat iedereen kon zien wie hij voor zich had – kon er naar hartenlust genetwerkt worden.


Na de rondleiding werd er geborreld onder het genot van heerlijke haring met een uitje. Ook de bitterballen ontbraken niet. Gelukkig liet het weer het toe om buiten op het terras te genieten, met uitzicht op het water en de vele pittoreske huisjes. De party eindigde met een heerlijke BBQ die tot laat in de avond duurde. De sponsoring werd ditmaal verzorgd door Bogra, DFW en Derksen; deze leden mochten elk hun eigen relaties uitnodigen. Misschien bent u volgend jaar één van onze sponsoren?

0 reacties

Update uitvaart vakbeurs
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 nagenoeg rond
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 krijgt vorm
Algemene ledenvergadering 17 november 2021
Bijzondere ledenvergadering 21 april 2021
VTU Uitvaart Vakbeurs: 28, 29 en 30 september 2022