VTU haringparty 2017 groot succes

28 jun 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op donderdag 22 juni vond in Restaurant Boathouse te Almere de jaarlijkse VTU Haringparty plaats. Onder het genot van heerlijke hollandse nieuwe en andere lekkernijen was er de mogelijkheid om vooruit te blikken naar de Uitvaart Vakdag 2018 en kon men natuurlijk uitgebreid bijpraten met elkaar. Ook voor de bezoekers die niet van vis hielden, waren voldoende versnaperingen aanwezig. De barbecue viel bij eenieder goed in de smaak. Voor alle 140 genodigden was er ruim voldoende en voor ieder wat wils.

VTU-voorzitter Peter van Wijk roemde de collegiale sfeer en stijlvolle ambiance. Tijdens de haringparty werd door Jos Weijs namens de VTU een cheque ter waarde van € 1500,- uitgereikt aan Jan-Willem Gabriels van OrthoMetals. OrthoMetals heeft Stichting Zwembad De Waterlelie uitverkozen tot goed doel.

Deze middag werd gesponsord door Huiskamp Carrosseriefabriek, Family Cards, Uitvaartsupport Nederland en Unigra. Zij kijken allen terug op een fijne middag, tezamen met hun gasten. “Goed verzorgd”, aldus Jaap Legters van Huiskamp Carrosseriefabriek. Karl Wagner van Unigra sprak over een “geslaagd evenement, waar voldoende voor iedereen aanwezig was”. Namens de organisatie van de VTU haringparty gaat onze dank uit naar Restaurant Boathouse voor de fijne samenwerking en de gastvrijheid. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de haringparty 2018.

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Huiskamp CarosseriefabriekFamily CardsUitvaartsupport Nederland en Unigra.

Hieronder een korte foto-impressie van de haringparty 2017.

0 reacties

Update uitvaart vakbeurs
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 nagenoeg rond
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 krijgt vorm
Algemene ledenvergadering 17 november 2021
Bijzondere ledenvergadering 21 april 2021
VTU Uitvaart Vakbeurs: 28, 29 en 30 september 2022