Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche viert 25-jarig jubileum

17 feb 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op vrijdag 8 februari vierde de VTU haar 25-jarig jubileum in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. In de afgelopen 25 jaar heeft de VTU zich ontwikkeld tot een verbindende factor tussen de toeleveranciers in de uitvaartbranche. Om het 25-jarig bestaan extra cachet te geven, werd een groot feest georganiseerd in het Leerhotel. Door 130 gasten werden meer dan 70 bedrijven vertegenwoordigd. Secretaris Sebastiaan Thijssen spreekt dan ook van een succes: ‘Het was een feest voor alle leden. Met een cabaretvoorstelling door Roel C. Verburg en een muzikaal optreden van de band Heroes werd het een groot succes’. Het diner werd verzorgd door de leerlingen van het Leerhotel.

Als blijk van grote dank werd door voorzitter Peter van Wijk aan het begin van de avond een wandschild uitgereikt aan erelid en medeoprichter Leen van der Heden: ‘Als een van de grondleggers van de VTU heeft hij de eerste stap gezet tot de vereniging die de VTU nu is. In de afgelopen 25 jaar heeft de VTU een kernwaarde behouden, namelijk het verbinden van ondernemers. Ook is de VTU een bewezen platform waarin branche-brede vraagstukken worden besproken en onderzocht’.

De VTU heeft in de achterliggende jaren vooral bekendheid verworven door het organiseren van de Uitvaart Vakbeurs en de VTU Vakdag. Daarnaast worden er diverse kleinere evenementen georganiseerd, zoals de haringparty en de nieuwjaars-receptie, waar ondernemers elkaar kunnen treffen. Van Wijk: ‘De VTU hoopt in de toekomst wederom vele succesvolle netwerkevenementen te organiseren en zal zich blijven ontwikkelen. Wij zien de toekomst met vertrouwen en veel energie tegemoet!’.

0 reacties

Update uitvaart vakbeurs
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 nagenoeg rond
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 krijgt vorm
Algemene ledenvergadering 17 november 2021
Bijzondere ledenvergadering 21 april 2021
VTU Uitvaart Vakbeurs: 28, 29 en 30 september 2022