Studiereis 2019

11 jun 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Net als vorig jaar heeft de VTU in 2019 weer een studiereis georganiseerd. Ook deze reis stond in het teken van netwerken, kennis opdoen, saamhorigheid, ontspanning en vooral plezier! Was je verhinderd? Hieronder een samenvatting van deze zeer geslaagde trip!


Op 22 mei vertrok een groep VTU leden naar Valencia waar de Funermostra plaatsvond, het Spaanse equivalent van de Nederlandse, door de VTU georganiseerde uitvaart vakbeurs. De sfeer in de groep was buitengewoon goed, iedereen had er enorm veel zin in. Het informatieve gedeelte werd goed afgewisseld met ontspanning en er werd waardevolle informatie opgedaan. Zo kreeg de groep een kijkje in de keuken van een groot uitvaartcentrum in Valencia. Hier werd al snel duidelijk dat een uitvaart in Nederland heel anders is dan een Spaans afscheid. Een wereld van verschil.


Natuurlijk werd de Funermostra bezocht. Omdat iedereen andere belangen had, werd de groep in de gelegenheid gesteld om zelf de verschillende stands te bezoeken en eigen contacten te leggen. Het beursbezoek werd afgesloten met heerlijke paella, die in grote pannen werd klaargemaakt.


Het mag gezegd worden dat Valencia een prachtige stad is, en een fietsstad bij uitstek. Een fietstocht onder leiding van een gids mocht dan ook niet ontbreken. De dag werd beëindigd met tapas en een wijnproeverij.


Tot slot volgden nog een bezoek aan het aquarium en een wandeling door het mooie centrum van Valencia. De deelnemers aan de studiereis hebben het samenzijn als waardevol ervaren; zij kijken terug op een drietal verrijkende dagen die de saamhorigheid goed hebben gedaan.

0 reacties

Update uitvaart vakbeurs
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 nagenoeg rond
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 krijgt vorm
Algemene ledenvergadering 17 november 2021
Bijzondere ledenvergadering 21 april 2021
VTU Uitvaart Vakbeurs: 28, 29 en 30 september 2022