Leen van der Heden neemt afscheid als bestuurslid VTU

19 nov 2017 | Nieuws | 0 Reacties

‘Als een vader die zijn kind loslaat’, zo verwoordde VTU-voorzitter Peter van Wijk het afscheid van Leen van der Heden van de VTU. Als medeoprichter was Leen vanaf het eerste uur betrokken als bestuurslid van de VTU. Ook in zijn andere rollen als voorzitter, secretaris en penningmeester heeft Leen een bijzonder grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de VTU.

Als nestor van de vereniging heeft hij bestuursleden actief begeleid bij het uitvoeren van hun taak. Nooit was het Leen teveel om te helpen. Als dank voor alle inzet werden door Peter van Wijk een erespeld en een oorkonde aan hem uitgereikt. VTU-erelid Maarten van der Putten memoreerde Leen als een man die ervoor zorgde dat alle neuzen dezelfde kant op stonden – een echte verbinder binnen de vereniging. Ook initieerde hij vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld de VTU Uitvaart Vakbeurs en de studiereizen.

Tot slot nam Leen zelf het woord. Hij opende met de opmerking dat hij verstomd was door de ontvangst. De vlucht met het vliegtuig naar de vergader locatie bij Rotterdam – The Hague Airport heeft hij bijzonder gewaardeerd, “wonderbaarlijk” noemde hij het zelfs. Leen haalde dierbare herinneringen op aan de VTU, vanaf de oprichting in het WTC te Amsterdam op 24 december 1993 tot heden. Vele verhalen kwamen boven.

De VTU is Leen van der Heden bijzonder dankbaar voor al zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst hem alle goeds toe.

0 reacties

Update uitvaart vakbeurs
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 nagenoeg rond
VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 krijgt vorm
Algemene ledenvergadering 17 november 2021
Bijzondere ledenvergadering 21 april 2021
VTU Uitvaart Vakbeurs: 28, 29 en 30 september 2022