Laatstewens is de grootste en meest volledige adressengids (gouden gids) voor de uitvaartsector in Nederland, België en Spanje.
Op de laatstewens websites is een overzicht te vinden van 18.000 bedrijven, dienstverleners en locaties voor de uitvaartsector. De bezoeker kan een selectie maken uit een overzicht van duizenden leveranciers vanuit een van de 140 rubrieken en vervolgens kan er naar wens worden gefilterd op regio.

Laatstewens is een toonaangevend portal binnen de uitvaartbranche en heeft een constante, hoge conversie.
Laatstewens voorziet in een dienstverlening waarbij niet alleen een volledig overzicht van alle “traditionele” uitvaartondernemers of rouwauto’s wordt getoond. Laatstewens inventariseert àlle bedrijven, dienstverleners, locaties en evenementen op het gebied van overlijden, uitvaart, verwerken en gedenken.
De website omvat vrijwel alle bedrijven die de bezoeker nodig zou kunnen hebben voor het regelen van een reguliere uitvaart of voor de invulling van een heel persoonlijke uitvaart. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld dienstverleners welke specifiek gericht zijn op kinderen of huisdieren, maar ook aan bijvoorbeeld bijzondere locaties, muzikanten, fotografie, sieraden, rouwclowns, sprekers, digitale nalatenschap of uitvaartcatering.
Het bijzondere aan de website is – in tegenstelling tot andere sites – de volledigheid van letterlijk alle denkbare en beschikbare mensen, producten en diensten voor de uitvaart gerelateerde sector. Op dit moment voorziet de website in de promotie van circa 15.000 aanbieders in Nederland. Precies om deze reden wordt de website ook door de uitvaartbranche zelf als uniek en zeer waardevol beoordeeld.

Om volledigheid en onafhankelijkheid van het aanbod te onderstrepen kan iedereen die een product of dienst aanbiedt op het gebied van overlijden, uitvaart of gedenken zich zonder enige beperkende voorwaarden via de website aanmelden voor GRATIS opname.

zie ook laatstewens.be en tanatorio-online.es